Przegląd 3-grupowego ekspresu Promac Green – Fuerra

Przegląd 3-grupowego ekspresu Promac Green

Przegląd 3-grupowego ekspresu Promac Green

📌PRZEGLĄD EKSPRESU PROMAC📌
Po kilku mniejszych naprawach, które Wam pokazywaliśmy przyszedł czas na profesjonalny ekspres kolbowy Promac Green.
Urządzenie nie było używane przez długi czas- pozostawione z wodą w bojlerze.
Nasz technik mając świadomość jak wiele pracy będzie musiał włożyć aby przywrócić pełną sprawność maszynie od razu zabrał się za rozkręcenie urządzenia oraz diagnozę.
Pierwsze z czym przyszło mu się zmierzyć to wielkość ekspresu, który nie mieścił się na stole serwisowym.
Tak duża maszyna wymagała odpowiednio przygotowanego stanowiska pracy.
Zaraz po odpowiednim przygotowaniu ekspresu do naprawy serwisant wziął się za rozbiórkę maszyny.
Krok po kroku sprawdzał każdą część oraz oceniał jej stan- tak aby nie przeoczyć żadnych uszkodzeń.
Ekspres zdecydowanie wymaga pełnego przeglądu: gruntownego odkamieniania, wymiany uszczelek, regenerację możliwych części.
Do tego momentu naszemu technikowi udało się usunąć zalegające osady kamienia.
Prace będą trwały jeszcze przez kilka najbliższych dni.
Doprowadzenie tak dużego ekspresu do pełnej sprawności wymaga od naszego technik dużej wiedzy oraz wiele godzin pracy.
Każdy ekspres, który trafia w nasze ręce jest dla nas cennym doświadczeniem, którym możemy dzielić się z Wami.
Zdjęcia oraz krótka relacja z naprawy trafia również do klienta-właściciela maszyny, który może dokładnie obejrzeć wnętrze swojej maszyny oraz jej stan.
Zajmujemy się naprawą oraz przeglądami ekspresów wszystkich wiodących producentów a maszyny gastronomiczne są naszą specjalnością.
Jeśli Twój ekspres wymaga serwisowania skontaktuj się z nami tel. 514-809-489 lub odwiedź nas w naszym stacjonarnym serwisie przy ul. Ołbińskiej 28 we Wrocławiu.
Przywrócimy sprawność Twojemu urządzeniu.
, , , , , , , , , , , , ,

Nie ma jeszcze komentarzy.

Dodaj komentarz